BUXORO QOVUNCHILIGINING TARIXI VA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezisda Buxoro qovunchiligi, uning rivojlanish tarixi, yetishtirilayotgan qovun navlari va ularning xususiyatlari haqida so‘z yuritilgan.Annotation: This thesis talks about Bukhara melon, the history of its development, the varieties of melon being grown and their characteristics.