ELEKTRON SAVDO BIZNES MODELINI O’ZBEKISTONDA QO‘LLASH ISTIQBOLLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada raqmali iqtisodiyotni rivojlantirishda yurtimizda olib borilayotgan keng ko’lamli islohotlar, hukumar organlari hamda Prezidentimiz tarafidan qabul qilingan qaorolar hamda ularning ijrosi yuzasidan fikrlar yuritilgan. Ayniqsa elektron savdoni mamlakatimizda keng ommalashtirish yuzasidan olib borilishi zarur bo’lgan qator vazifa va takliflar sanab o’tilgan.