MOLIYAVIY TEXNOLOGIYALAR VOSITASIDA BANKLARNING CHAKANA XIZMATLAR BOZORIDAGI FAOLLIGINI OSHIRISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Moliyaviy texnologiyalar (FinTech) bank tizimini tubdan o’zgartirib, chakana xizmatlar bozorida banklarning faolligini oshirishga katta imkoniyat yaratmoqda. Hozirgi davrda raqamli bank xizmatlari tobora kengayib, an’anaviy bank operatsiyalarini zamonaviy texnologiyalar bilan integratsiyalash orqali mijozlarga qulay va tezkor xizmatlarni taqdim etish imkonini bermoqda.