NOTIJORAT SEKTORIDA STRATEGIK MARKETING (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada notijorat sektorida strategik marketingning ahamiyati, asosiy tamoyillari va amalga oshirish usullari tahlil qilinadi. Notijorat tashkilotlar uchun bozor tadqiqoti, segmentatsiya jarayonlari hamda samarali marketing strategiyalari (brending, xayriya kampaniyalari, hamkorlik loyihalari) batafsil ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, notijorat sektorida marketing kommunikatsiyalarining roli va donorlar hamda manfaatdor tomonlar bilan munosabatlarni rivojlantirish strategiyalari yoritiladi. Maqola global tajribalar va amaliy tavsiyalar asosida tayyorlangan bo‘lib, notijorat tashkilotlari uchun foydali bo‘lishi mumkin.