ICHKI KASALLIKLAR FANI MISOLIDA TIBBIY TA'LIM MUASSASALARIDA INTEGRATSIYALASHGAN TA'LIM METODIKALARINI TAKOMILLASHTIRISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqola integratsiyalashgan ta'lim metodikasining ichki kasalliklar fani bo‘yicha tibbiy ta'lim muassasalarida qo‘llanishini o‘rganadi. Maqolaning asosiy maqsadi integratsiyalashgan ta'lim metodikasining nazariy va amaliy jihatlarini tahlil qilish, uning ichki kasalliklar fani kontekstida qanday qo‘llanilishini ko‘rsatish va bu yondashuvning ta'lim jarayoniga qo‘shgan qiymatini baholashdir.