MAHALLADA PSIXOLOGIK XIZMAT KO’RSATISHNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya :  Psixologik xizmat va uning tashkil qilinishi  psixologik mexanizmlar va  ijtimoiy  psixologiyaning  tamoyillari