UMMUMTALIM MAKTAB OQUVCHILARINING MANAVIY SHAKILLANISHIDA IJTIMOIY PEDAGOGNING TASIRI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbadagi umumta'lim maktab o'quvchilarining ma'naviy hayotidagi ijtimoiy pedagogika va ahamiyati tahlili. O'quvchilarni ma'naviy zarar yetuk shaxs sifatida o'z vaqtida ijtimoiy pedagogningquv jarayonidagi mashqlari, metodlari va ishlab chiqarishlari yoritiladi. Ularning ma'naviyatini to'g'ridan-to'g'ri ta'minlash, oziq-ovqat muhiti va yordami bilan ko'rib chiqish. Аннотация: V dannoy state rassmatrivaetsya rol va znachenie sotsialnogo pedagoga v duxovnom stanovleni uchenikov obshcheobrazovatelnoy maktab. Osveshchayutsya zachi, metody va podxody sotsialnogo pedagoga v uchebnom protsesse, napravlennye na formarovanie duxovno zreloy lichnosti. Takje analiziruetsya rol semeynoy sredy va mestno soobshchestva v povyshenii duxovnogo urovnya uchashchixsya.Annotation: Analysis of the importance of social pedagogy in the spiritual life of secondary school students in Ushba. The spiritual development of students as mature individuals is timely illuminated by the exercises, methods and productions of a social pedagogue in the educational process. Consideration of their spirituality with direct support, food environment and assistance.