FUQAROLARNING JAMOAT TARTIBINI SAQLASHDA ISHTIROKINING IJTIMOIY ZARURATI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotasiya: Mazkur maqolada O’zbekiston Respublikasida jamoat xavfsizligini ta’minlash tizimini rivojlantirishning ahamiyati fuqarolarning jamoat tartibini saqlashda ishtirokining ijtimoiy zaruratini nazariy va amaliy jixatlariga ilmiy asoslangan taklif va tavsiyalar berilgan.Аннотация: В статье изложены научно обоснованные предложения и рекомендации по теоретическим и практическим аспектам важности развития системы общественной безопасности в Республике Узбекистан и общественной необходимости участия граждан в поддержании общественного порядка.Annotation: This article presents scientifically based proposals and recommendations on the theoretical and practical aspects of the importance of developing a public safety system in the Republic of Uzbekistan and the social necessity of citizens' participation in maintaining public order.