BO'LAJAK TARBIYA FANI O'QITUVCHILARINI AXBOROT OLISH KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH ASOSLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Zamonaviy ta'lim tizimida axborot olish kompetentligi o'qituvchilar va o'quvchilar uchun muhim bir jihatdir. Axborot olish kompetentligi – bu shaxsning axborotni qidirish, tanlash, tahlil qilish va undan foydalanish qobiliyatidir. Bo'lajak tarbiya fani o'qituvchilarining bu kompetentlikni rivojlantirishlari ta'lim jarayonining samaradorligini oshirishda muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada bo'lajak tarbiya fani o'qituvchilarining axborot olish kompetentligini rivojlantirish asoslari, yondashuvlari va metodlari haqida ma'lumotlar berilgan.