BADIIYATDA HAYOTIY ZIDDIYAT AKSI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Nurali Qobul qissalari misolida badiiy asarlarda konfliktning o‘rni tahlilga tortilgan. Ziddiyat, asrdagi qarama-qarshiliklar asarni harakatga keltiruvchi vosita ekanligi ko‘rsatilgan.Аннотация: В данной статье роль конфликта в художественных произведениях анализируется на примере рассказов Нурали Кабула. Показано, что конфликт, противоречия века являются средствами, движущими работу.Annotation: In this article, the role of conflict in artistic works is analyzed on the example of Nurali Kabul stories. It is shown that the conflict, the contradictions of the century are the means that move the work.