(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada sintaktik sathning ba’zi birliklari orasida transformatsiya hodisasining yuz berishi haqida so‘z boradi. Shuningdek, mazkur hodisa haqida nazariyalar hamda misollar keltirib o‘tiladi. The article discusses the occurrence of the transformation phenomenon among some units of the syntactic level. Theories and examples of this phenomenon are also presented. В статье рассматривается феномен трансформации между некоторыми единицами синтаксического уровня. Также приводятся теории и примеры этого явления.