(untitled) (Modern education and development, 2025)
Hozirgi rivojlangan zamonaviy zamonda ta’lim tizimi tez sur’atlar bilan o’zgarib bormoqda. "Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi" mavzusi ostida ushbu maqola ta’lim sohasidagi eng yangi tendentsiyalar, texnologiyalar va pedagogik yondashuvlarni o’rganadi. Maqolada ta’limning raqamli transformatsiyasi, sun’iy intellekt, virtual va kengaytirilgan realitet kabi innovatsion texnologiyalarning ta’limga ta’siri, shuningdek, masofaviy ta’limning rivojlanishi va uning kelajagi haqida so’z yuritiladi. Bundan tashqari, ta’limning shaxsiylashtirilgan yondashuvlari, global ta’lim tarmoqlari va o’quvchilarning kreativlik va tanqidiy fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirishga qaratilgan yangi metodikalar muhokama qilinadi. Maqolaning asosiy maqsadi ta’limning zamonaviy transformatsiyasining dolzarb masalalarini ochib berish va bu sohada qo’llaniladigan eng yangi yechimlarni taqdim etishdir.