(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida estetik tarbiyaning mazmun mohiyati ochi berilgan.Musiqa san’ati shunday san’at turi ekanligi, u insonlarni kechinmalari, emotsional hissiyotlari orqali birlashtirishini anglatadi. Ular orasidagi aloqa vositasiga aylanadi. Bir kompozitor tomonidan yaratilgan musiqa boshqa insonlar qalbida turli-tuman kechinmalar uyg‘otishining o‘zini bir mo‘jiza deb, atash mumkinligi aytib o’tilgan.