(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada barkamol avlodni vatanparvarlik ruhida tarbiyalash, ta’lim berish davlatimiz oldidagi eng asosiy vazifalardan biri ekanligi, bunda ayniqsa shoir, dramaturg, tarjimon, olim, pedagog Maqsud Shayxzoda she’riyatining eng yuqori tuyg‘ularga asoslanganligi hikoya qilinadi.