(untitled) (Modern education and development, 2025)
ta’limni takomillashtirishda pedagogik texnologiyalar asosida mashg’ulotlar olib boorish yaxshi samara beradi. Interfaol metodlardan foydalanish o’quvchi va talabalarda mustaqil, ijodiy fikrlash, yangi g’oyalarni asoslash, muammoli vaziyatlar yuzasidan oqilona qarorlarni qabul qilish, kichik guruhlarda o’zaro hamkorlikda ta’lim olish ko’nikma va malakalarni rivojlantiirishga yordam beradi.