(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqola "Oila va jamiyat" mavzusiga bag’ishlangan bo’lib, unda oilaning jamiyatdagi o’rni, uning ahamiyati va jamiyat bilan bog’liqligi yoritilgan. Oila, jamiyatning asosiy elementlaridan biri sifatida, uning ruhiy, axloqiy va madaniy taraqqiyotiga ta’sir ko’rsatadi. O’zaro hurmat, sevgi, va qo’llab-quvvatlash kabi qadriyatlarni o’zida mujassamlashtirgan oila, mustahkam jamiyatning poydevori hisoblanadi. Maqola oilaning jamiyatdagi ijtimoiy vazifalari, uning shakllanishi va rivojlanishi bilan bog’liq tahlillarni o’z ichiga oladi.