(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada raqamli ta’lim muhitida o‘quvchilarni fan olimpiadalariga tayyorlashning metodik ta’minotini takomillashtirish muammolari, zamonaviy texnologiyalardan foydalanish imkoniyatlari hamda samarali ta’lim usullari tahlil qilinadi. Informatika va axborot texnologiyalari (AT) fanlari misolida innovatsion metodlarning afzalliklari yoritilib, ilg‘or yondashuvlar taklif etiladi. Zamonaviy interaktiv platformalar, sun’iy intellekt tizimlari, onlayn resurslar va masofaviy ta’lim vositalari yordamida olimpiadaga tayyorgarlik jarayonini takomillashtirish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijalari informatika fanidan olimpiadalarga tayyorgarlik ko‘ruvchi o‘quvchilar va ularning murabbiylari uchun foydali metodik tavsiyalar ishlab chiqishga qaratilgan.