(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ta’lim-tarbiya berish jarayonida axborot-kommunikatsion texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati va afzalliklari batafsil ko‘rib chiqiladi. Zamonaviy AKT vositalarining bolalarning o‘quv jarayoniga ijobiy ta’siri, ularni qiziqtirish va rivojlantirishdagi roli tahlil qilinadi. Shuningdek, maqolada ushbu texnologiyalardan samarali foydalanish usullari va natijalari kengroq yoritiladi