(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada oilaviy nizolar haqida Prezident Shavkat Mirziyoyev boshchiligida olib borilayotgan islohotlar, qonun-qarorlar va chora tadbirlar haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek, oilaviy nizolarning kelib chiqishi va bolalarda psixologik o‘zgarishlari yoritib berilgan.