(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasida xotin-qizlarga yaratilayotgan ta’lim imkoniyatlari va ularni qo‘llab-quvvatlash maqsadida ta’lim sohasida amalga oshirilayotgan keng ko‘lamli islohatlar, shunindek jamiyat hayotida xotin-qizlarning nufuzi haqida qisqacha to‘xtalib o‘tilgan. Shuningdek, mahalla tizimida xotin-qizlarni himoya qilish va ularga moddiy, ma’naviy yordam ko‘rsatish bo‘yicha olib borilayotgan ishlar, tashabbuslar hamda ijtimoiy-ma’naviy targ‘ibot ishlari yoritilgan.