(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarini tabiatshunoslik darslari orqali mustaqil fikrlashga o’rgatishning ahamiyati, tabiatshunoslik darslarida qo’llanadigan usullar to’g’risida batafsil hikoya qilinadi.