(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida inklyuziv ta’lim orqali bolalarga mehr va shu kabi axloqiy sifatlarni shakllantirish orqali ularda axloqiy sifatlarni tarbiyalashning ahamiyati, shakllari va metodlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.