(untitled) (Modern education and development, 2025)
Tillar bo’yicha umumiy Evropa ma’lumot doirasi (GeR) - bu xorijiy tillarni bilish darajalari tizimi va hozirda Evropa Ittifoqida keng qo’llaniladi. Muloqot va nutq ko’nikmalarini Yevropa standartlariga moslashtirishning asosiy vositasi sifatida u barcha Yevropa tillari uchun qo’llaniladigan baholash va o’qitish usuli hisoblanadi.