(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada ekologiya va atrof-muhitni muhofaza qilishning ahamiyati, zamonaviy ekologik muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilinadi. Barqaror rivojlanish tamoyillari asosida inson faoliyatining tabiiy muhitga ta’siri, ekologik muammolarni hal qilishda davlat va jamiyatning ro‘li yoritiladi. Shuningdek, chiqindilarni qayta ishlash, ekologik innovatsiyalar va yashil iqtisodiyotning rivojlanishi muhokama qilinadi.