(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada odam gavdasi haqida, hamda gavdadan olinadigan asosiy o’lchovlar haqida malumotlar yoritilgan. Shuningdek, bu mavzuni o’quvchilarga tushuntirishda , STEAM’’ usulidan foydalanib, o’quvchilar bilim samaradorligini 20-25% oshganligi ko’rsatilgan.