(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada terminologiya sohasining tilshunoslikda tutgan o’rni, rivojlanish bosqichlari, unga qo’yiladigan talablar, terminologiyaning zamonaviy tendensiyalari, tilshunoslik sohasining turli bo’limlari bilan bog’ligi, nemis va o’zbek tillarida terminologiya sohasining ahamiyati va o’ziga xos xususiyatlari borasida so’z boradi.