(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada reklamaning bugungi kundagi o‘rni, asosiy maqsadi va jamiyatga ta’siri tahlil qilinadi. Reklamaning biznes rivojidagi ahamiyati, uning iste’molchilarga ta’siri va raqobat muhitidagi roli yoritiladi. Shuningdek, ijtimoiy tarmoqlar va raqamli marketingning rivojlanishi natijasida reklama formatlarining o‘zgarishi haqida so‘z boradi. Sun’iy intellekt va yangi texnologiyalar reklamaning samaradorligini oshirishga qanday yordam berayotgani tahlil qilinadi. Maqola oxirida reklamaning kelajakdagi rivojlanish yo‘nalishlari va tendensiyalari haqida fikr yuritiladi.