(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada hayvonot olamining xilma-xilligi va tabiatda tutgan oʻrni va hayvonlarning turlari, hayvonlarning harakati,tarqalishi haqida soʻz yuritildi.