(untitled) (Modern education and development, 2025)
Bill va Genri Klondayk bo’ylab olib ketayotgan "uzun va tor cho’zinchoq quti" bu yo’lda vafot etgan aristokrat Lord Alfredning qoldiqlarini solingan tobutdir. Uning tobuti o’limning ramzi bo’lib, Shimoliy mamlakatdagi hayotning mo’rtligini ta’kidlaydi.