(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada topologik fazo tushunchasi va uning. kiritilishi bo‘yicha misollar keltirilgan. Shuningdek, topologiyaning asosiy tushunchalaridan biri bo‘lgan ochiq va yopiq to‘plamlar haqida ma’lumotlar berilgan. Turli xil topologik fazolar misolida ochiq va yopiq to‘plamlarning xossalari ko‘rib chiqiladi. Maqola matematikaning topologiya bo‘limi bilan tanishayotgan talabalar va tadqiqotchilar uchun foydalidir.