(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu ish geometriya fanidan amaliy mashg‘ulotlar jarayonida talabalarga maktab, akademik litsey hamda kasb-hunar kollejlari bosqichlarida yetarlicha o‘rganilmagan yoki umuman qamrab olinmagan mavzularni chuqurroq tushuntirish, ularni real hayotdagi vaziyatlar bilan bog‘liq tadbiqiy masalalar orqali o‘rgatish bo‘yicha tavsiyalarni o‘z ichiga oladi. Unda talabalar tafakkurini rivojlantiruvchi, ijodiy yondashuvni talab qiluvchi usullar, zamonaviy pedagogik texnologiyalar va interaktiv metodlardan foydalanish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Mazkur tavsiyalar orqali talabalar nazariy bilimlarini amaliyotda qo‘llashga o‘rganadilar, bu esa ularning kasbiy kompetensiyalarini shakllantirishda muhim ahamiyat kasb etadi.