(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada ayollar paltosi assartimentining yangi dizayni va jahon brendlari kolleksiyasini taxlil qilingan, mintalitetimizga xos va mos bo‘lgan kiyimlarini ishlab chiqarish va yangi model taklifi xaqida so‘z boradi.