(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim muassasalaridagi sog‘lom ijtimoiy-psixologik muhitni yaratishning pedagogik va psixologik asoslari batafsil tahlil qilinadi. Jamoadagi psixologik stress va zo‘riqishlarni kamaytirish, ta’lim muassasasi rahbarlari va xodimlarining kasbiy kompetensiyasini oshirish, shuningdek, xodimlarning bo‘sh vaqtlarini samarali rejalashtirish va tashkil etish, ish faoliyatini boshqarishda ochiq fikr almashish imkoniyatlarini yaratish kabi muhim jihatlar ko‘rib chiqiladi. Bundan tashqari, jamoada hamkorlikka asoslangan faoliyatni rivojlantirish va do‘stona munosabatlarni mustahkamlash muhim o‘rin tutadi.