(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu ilmiy maqola ta’lim muassasalarida uyali aloqa vositalari va internet texnologiyalarining keng qo’llanilishi natijasida yuzaga kelayotgan salbiy oqibatlarni tahlil qiladi. Maqolada o’quv jarayoniga ta’siri, sog’liq uchun xavflari, ijtimoiy-psixologik muammolar va axloqiy buzilishlar kabi asosiy jihatlar ko’rib chiqiladi. Shuningdek, mazkur muammolarni bartaraf etish bo’yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqiladi.