(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida keys-stady texnalogiyasi qo’llash xususiyatlari ishlab chiqilgan. Keys-stady texnologiyasining asosiy maqsadi o’quv didaktik vazifalari, mavjud muammoli vaziyatlarni hal qilish orqali ularning ilmiy–ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish. Bolalarda bilimlarni kundalik turmush tarzi bilan bog’lashni, bolalarning fikrlash qobiliyatini o’stirish, o’qitish samaradorligini oshirish uchun xizmat qiladigan ta’lim metodlaridan biri hisoblanadi.