(untitled) (Modern education and development, 2025)
Barchamizga ma’lumki raqamli texnologiya asri bo’lgan bu davrda o’quvchilarni darsga qiziqishi kamayib bormoqda . Har bir darsni samarali va sifatli o’tkazish usullarini tavsiya etamiz.