(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada matematikaning iqtisodiy modellardagi ahamiyati, xususan, Nash muvozanati va o‘yin nazariyasi doirasidagi qo‘llanilishi tahlil qilinadi. Maqolada ushbu nazariyalarning asosiy tamoyillari, ularning real iqtisodiyotdagi qo‘llanilishi va strategik qarorlar qabul qilishdagi ahamiyati yoritiladi. Shuningdek maqolada uning muammolari va ularning yechimlari ham batafsil bayon qilingan.