(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasi Ichki ishlar organlarini xalqchil va professional jihatdan tayyorlash, aholining huquq va erkinliklarini himoya qilish, jamiyatda qonun ustuvorligini taʼminlash, inson huquqlarini muhofaza qilish kabi masalalarga qaratilgan keng qamrovli islohotlar tahlil qilinadi. Shuningdek, maqolada ichki ishlar organlarining yangi konsepsiyalari, qonunchilikdagi o‘zgarishlar, xodimlarning kasbiy madaniyatini oshirish, maʼnaviy-maʼrifiy ishlarni tashkil etishning yangi mexanizmlari va aholining ishonchini oshirish borasidagi chora-tadbirlar yoritib berilgan.