(untitled) (Modern education and development, 2025)
Odam va uning salomatligi - bu jismoniy, ruhiy va ijtimoiy madaniy,ma‘naviy farovonlikning muhim jihatlarini o’z ichiga olgan tushuncha hisoblanadi. Salomatlik nafaqat kasalliklarning yo’qligi, balki insonning umumiy holati, hayot sifati va ijtimoiy aloqalari bilan bog’liqdir. Odamning salomatligi uning hayot sifatini belgilaydi va shaxsiy hamda professional muvaffaqiyatga erishishiga yordam beradi.