(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Shvetsariya mamlakatida amal qilayotgan soliq tizimi va unga oid bo`lgan turli ko`rsatkichlar hamda qachon vujudga kelgani, qanday stavkalarda vujudga kelgani haqida ma`lumotlar keltirilgan.