(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola boshlang‘ichsinf ona tili darslarida innovatsion texnologiyalardan foydalanish o‘quvchining shaxsiy takomillanishi, rivojlanishi,bilim olishidagi roli haqida