(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada “begim” unvoning turli mintaqa va davlatlardagi ahamiyati yoritib berilgan. Ushbu so‘z bir vaqtning o‘zida ham unvon, ham isim, shuningdek, tarixiy atama sifatida ham qo‘llaniladi. Maqolada unvoning amaldagi qo‘llanilishi va bu so‘zdan foydalanadigan davlatlar yuzasidan atroflicha tahlil keltirilgan.