(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu tezisda Ijtimoiy zaruriyat mahsuli bo‘lgan texnologiya sohasi va uning takomillashib borishi qisqa vaqt oraligida, kam jismoniy kuch sarflagan holda yuksak sifatli mahsulot ishlab chiqarish imkonini berdi. Ushbu maqolada ta’limni texnologiyalashtirish orqali ta’lim sifatini oshirish imkonlari tahlil qilingan.