(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada ingliz va o’zbek grammatikasida muhim o’rin egallagan fe’l nisbatlari mavzusida so’z boradi. Chunonchi, har ikkala til morfologiyasidagi ayricha va muvofiq xususiyatlar o’zaro qiyoslanadi.