(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada jadid pedagogikasi vositasida talabalarning ma’naviy-axloqiy madaniyatini rivojlantirish hamda ularda jadid pedagogikasining ahamiyati hamda uning dolzarbligi haqida ma’lumotlar ochib berilgan. Biz uchun jadidchilikning sinovdan o‘tgan amaliy tajribasi Yangi O‘zbekiston va Uchinchi Renessansni bunyod etishning muhim ma’naviy-nazariy manbasi bo‘lib xizmat qiladi. Chunki jadidlarning g‘oya va dasturlari, davlatimiz rahbari e’tirof etganidek, Yangi O‘zbekistonni barpo etish strategiyasi bilan har tomonlama uyg‘un va hamohangdir.