(untitled) (Modern education and development, 2025)
maqolada beton texnologiyasi yoritiladi. Maqolada beton texnologiyalarning zamonaviy texnika yo’nalishlari, innovatsion ishlab chiqarishlar va yangi materiallar haqida so’z yuritiladi. Betonning mustahkamligi, foydaligi va ekologik xavfsizligini tekshirishga ilmiy tadqiqot va ishlanmalar tahlili. Yoritish, nanobeton, o’z-o’zini tiklovchi beton, ultrayuqori mustahkamlikka ega beton kabi ilg’or texnologiyalar va texnologiya qurilishi xavfsizligini yoritiladi.