(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada beton ishlarini rivojlantirishning asosiy yo’nalishlari, zamonaviy texnologiyalarni joriy etish, ilg’or usullar va materiallar bilan ishlash orqali qurilish sifatini oshirish masalalari yoritilgan. Beton aralashmalarni mustahkamligini mustahkamlash, jarayonlarni ta’minlash va xavfsizlikni ta’minlash. Xavfsizlik, tajriba va tajribalarga tayanib, innovatsion natijalar tahlili.