(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada beton ishlarining qurilish bosqichlari ketma-ketlikda yoritilib, har bir davrning xos xususiyatlari, qo’llanilgan texnologiya va qurilishdagi o’rni tahlil qilingan. Ilk bosqichdagi oddiy qo’l mehnatidan boshlab, zamonaviy avtomatlashtirilgan tizimlar bo’lgan ish jarayoni bayon. , har bir bosqichda beton sifatini tekshirish haqida texnik va ilmiy yo’riqlar ma’lumotlar beriladi.