(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada bugungi kunda elektron chiqindilarning ahamiyati, ulardan foydalanish va huquqiy tartibga solish bo‘yicha dunyo davlatlari qo‘llayotgan mexanizmlar o‘rganilib, kamchiliklari hamda yutuqlari tahlil qilingan. Ayniqsa, bu borada olib borilayotgan ilmiy izlanishlar katta ahamiyatga ega ekanligi, elektron chiqindilarni ham nazorat qilishning imkoniyatlarida o‘z ifodasini topgan. Shuningdek, ushbu huquqiy boshqaruvni mamlakatimizda joriy qilish istiqbollari yuzasidan takliflar berib o‘tilgan.