(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada tibbiy ta’lim tizimida integrallashgan ta’lim muhitini yaratishning pedagogik va psixologik jihatdan asoslangan zarurati hamda uning imkoniyatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, talabalarning kasbiy kompetensiyalarini shakllantirishda integratsiyalashgan yondashuvning o‘rni yoritiladi.